Общо показвания

Powered By Blogger

петък, 22 август 2014 г.

Патладжани с яйца и сирене на фурна

Патладжани с яйца и сирене на фурна - 2 едри големи патладжана ,2 яйца, 100 г кашкавал, настърган,100 г краве сирене натрошено,100 гр,пушено сирене,1 домат обелен, ситно нарязан ,
2с. л. масло,2 с. л. магданоз ситно нарязан.
Патладжаните се разрязват на две половинки по дължина. Вътрешността на всяка половинка се издълбава с лъжичка. Посоляват се и се оставят да престоят 1 час. След това се измиват и подсушават.Смесват се разбите яйца, доматът, сирената, кашкавалът, магданозът и маслото. Плънката се разпределя върху патладжаните . Нареждаме в намаслена тава за печене,доливаме вода до половината и печем до готовност .

Няма коментари:

Публикуване на коментар