1 малко хлебче ,кашкавал ,пушено сирене жоси ,топено сирене жоси ,стопено масло ,чесън , сол и черен пипер на вкус ,сусам ,пресен лук ,алуминиево фолио . Нарежете хлебчето на филийки без да го прерязвате до долу. След това го срежете по същият начин и по дължина така, че да се получат квадратчета. Нарежете кашкавала ,топеното и пушеното сирене на малки парченца спрямо разрезите, които сте направили по хляба. Сложете по малко от продуктите във всеки процеп.От голям лист фолио направете легло за хлебчето с борд, за да може всичко, което изтича от него при печенето, да попие в долната кора. Така тя става невероятно хрупкава и ароматна.Поставете хлебчето във фолиото и заедно с него го пренесете в тава.. Разбъркайте маслото с малко пресован чесън, сусам и сол и пипер на вкус.С лъжичка нанесете по процепите. Накрая поръсете със ситно нарязан пресен лук.Изпечете хлебчето в загрята на 180 градуса фурна до зачервяване.
http://utilisima.bg/video/24kitchen/lucheno-hlebche#.T1e4NcEQJeB.facebook
ОтговорИзтриване