2 бр. пил бутчета ,2 бр. чушки (зелена и червена),1 домат ,1 морков ,1 .глава лук ,1 . картоф ,1 жълтък ,2 с.л. кисело мляко , магданоз ,черен пипер, сол ,фиде .Моркова, картофа и домата се настъргват на ренде или на много дребни кубчета . Чушките, лукът и
магданозът се нарязват на ситно. В дълбока тенджера се слага да се вари
пилето заедно със зеленчуците. Когато се свари пилето се изважда,
обезкостява и се връща в тенджерата и добавяме фидето. Когато набъбне фидето се добавя ситно нарязания магданоз,
черен пипер и сол. В малка купичка се слагат жълтъка и 2 с.л.
кисело мляко, разбъркват се и със сместа се застройва супата като кьм застройката добавяме бульон за да стане с еднаква темперетура и да не се пресече
Няма коментари:
Публикуване на коментар