Общо показвания

Powered By Blogger

събота, 3 март 2012 г.

Пилешка супа


 2 бр.  пил бутчета ,2 бр. чушки (зелена и червена),1 домат ,1  морков ,1 .глава лук ,1 . картоф ,1  жълтък ,2 с.л. кисело мляко , магданоз ,черен пипер, сол ,фиде .Моркова, картофа и домата се настъргват на ренде или на много дребни кубчета . Чушките, лукът и магданозът се нарязват на ситно. В дълбока тенджера се слага да се вари пилето заедно със зеленчуците. Когато се свари пилето се изважда, обезкостява и се връща в тенджерата и добавяме фидето. Когато набъбне фидето се добавя ситно нарязания магданоз, черен пипер и сол. В малка купичка се слагат жълтъка  и 2 с.л. кисело мляко, разбъркват се и със сместа се застройва супата като кьм застройката добавяме бульон за да стане с еднаква темперетура и да не се пресече

Няма коментари:

Публикуване на коментар